12/16/21PCS Plastičnih Zlaganje Igrače, družabne Igre, Hercules Akrobatskih Bilance gradniki DIY Kup Izobraževalne Igrače za Otroke


Nov izdelek

€5.30

€8.16

-35%Oznake: nastavite stavbe igrače, blok zgraditi, igre, ravnovesje drevo igrača, lego xingbao, lego združljiv opeke pregleden, nastavite 21pcs, lego duplo, adob, velika velikost gradnik.

Bullet Točk:

1、Srčkan Design: klasični zlaganje igrače vključujejo 12 kosov pisane nasmejan, Hercules, ki povezujejo vsak drugi strani pa v roke, samo kup, držeč jih v ravnovesju, in zlaganje igrača bo vaši otroci srečni.

2、Visoke Kakovosti: igrača funkcije popolnoma varen material, 100% varno trdnih kosov lesa in vode barvo brez strupenih, in igrača značilnosti primerne velikosti.

3、Super Izobraževalne Igrače: Priključite Hercules blokov skupaj držeč Hercules uravnoteženo, in ki lahko izboljšajo otrokovo finih motoričnih spretnosti, roko oči usklajevanja, spretnosti za reševanje problemov in neodvisno razmišljanje.

4、Prenosni Darila: čudovite igrače za otroke značilnosti oko-lov barvne in prave velikosti, da so primerni za malčka je pločevinasta roko, in igrača je enostaven za prevoz, ko ste potovanja, in igrače lahko rojstni dan darilo, Dan Otrok prisoten, Božič spominki ali nagrade, itd.

5、kot Nalašč v Uporabo: Čeprav je igrača namenjena za 36 mesecev ali starejši dojenčki, te vrste igrač, še vedno lahko zabava igrače za vse starosti, in z igračo, lahko starši učijo svoje otroke, da uporabljajo igrače za zabavo in sodelujejo v igri, in so lahko uživali v zabavno časa skupaj.

Značilnosti:

1.CUTE DESIGN: klasični zlaganje igrače vključujejo 12 kosov pisane Nasmejan, Hercules , sponka vsak drugi strani pa v roke, jih zložite na kup, medtem ko jih obdržati v ravnovesju, bo zahtevna in povečanje bolj zabavno in srečno.

2.VISOKA KAKOVOST: popolnoma varen material, primerna velikost, zlaganje bloki z okroglo kotu, presega mednarodne varnosti igrač standard, in ga otroci, ki si to zaslužijo.

3.SUPER IZOBRAŽEVALNE IGRAČE: Priključite Hercules blokov skupaj držeč Hercules uravnoteženo, izboljšanje otroka finemotor spretnosti, roko oči usklajevanja, spretnosti za reševanje problemov in neodvisno razmišljanje.

4.PRENOSNI DARILA : Čudovite igrače za otroke, oko-lov barvne in prave velikosti za malčka je pločevinasta strani, enostaven za prevoz, ko so potovanja in res odlična, kot rojstni dan darilo, Dan Otrok Prisoten, Božič spominki ali nagrade, itd.

5.STARŠI PRIJAZNO : čeprav so prvotno namenjeni za 36 mesecev ali starejši dojenčki, te vrste igrač, še vedno lahko zabava igrače za vse starosti, starši lahko poučujejo vašega otroka, da igrajo in sodelujejo v igri, uživajte v čas skupaj.

opis:

Ime izdelka: gradnik Hercules

Teža izdelka: 316g

Velikost izdelka: 18 * 3.5 * 26.5 cm

Pakiranje: color box

seznam vsebine:

Hercules * 16

nalepke * 4

plastična žoga * 2

vodilo knjige * 1

Opozorilo no
Certificiranje 3C
Poreklo CN(Izvora)
Block Velikost Majhen gradnik(Združljiv z Lego)
Spol Unisex
Starostni Razpon 13-24 Mesecev
Material Plastični
Vrsta BLOKI
Črtna koda No
Številka Modela Zlaganje Igrače

Napiši mnenje

12/16/21PCS Plastičnih Zlaganje Igrače, družabne Igre, Hercules Akrobatskih Bilance gradniki DIY Kup Izobraževalne Igrače za Otroke

12/16/21PCS Plastičnih Zlaganje Igrače, družabne Igre, Hercules Akrobatskih Bilance gradniki DIY Kup Izobraževalne Igrače za Otroke

Podobni izdelki