30A Sedanjih 3,7 V-27V Daljinski Nadzor Elektronskih Preklopite RC Črpalka Preklop Sprejemnik PWM Signala za vklapljanje, izklapljanje Luči


Nov izdelek

€3.12

€4.95

-36%Oznake: modra pwm črpalka, dc adapter 28v, pwm zračna črpalka, elektronika preklopite rc, mini 7 baterija, rc elektronsko stikalo shematski, hitec rc radio, 256gb usb flash, jmt rc radio, adapter 27v 05.

55579 Značilnosti:

1.Stabilno delovanje, velik tok, preprost nadzor, ni treba, da nastavite, močno združljivost, široko uporabo, majhna velikost in majhna teža.

2.Aplikacijo je enostavno in priročno - Vstavite preklopite na kanal.

3.Stikalo za različne napajanje in nadzorovane opreme (končala na pozitivno pole, skupna negativna).

4.Elektronski vžig, izhodni stopnji se lahko priključi na odpornost ogrevanje žice.

5.Električni zagon nadzor poveča rele in vodna črpalka preklop.

6.Žice, ki sprejme visoko zmogljivimi 18AWG silikagel žice, plug je joseph smith translation glavo (input ženski, izhod moški), signal žice je prav tako narejen iz super mehkega silikona žice materiala, skupna dolžina napajalnega kabla je približno 20 CM, preklopite težo je približno 11 G.

Opisi:

1.Ta modul je lepo malo relay stikalo pod nadzorom rezervno pomožni kanal na vaš sprejemnik. 2.Idealen za vklapljanje, izklapljanje luči, zvok in druge pomožne električne elemente.

Specifikacije:

Material: Plastika Barva: Multi-barvni Tok: 30A

Navodila za uporabo:

1.To elektronsko stikalo je priporočljivo, da se pod nadzorom 2-segment stikalo in na in izklop udarcev vsak račun za polovico krmilo.Ko je stikalo vklopljeno, obstaja LED lučka, ki označuje, da se trenutno ne presega nominalno vrednost, v nasprotnem primeru žice, ki se lahko ogreva ali spali. 2.To stikalo se ni primeren za krmiljenje led luči. 3.Stikalo razpon vhodne napetosti: 3.7-27V.1.To elektronsko stikalo je priporočljivo, da se pod nadzorom 2-segment stikalo in na in izklop udarcev vsak račun za polovico krmilo.Ko je stikalo vklopljeno, obstaja LED lučka, ki označuje, da se trenutno ne presega nominalno vrednost, v nasprotnem primeru žice, ki se lahko ogreva ali spali. 2.To stikalo se ni primeren za krmiljenje led luči. 3.Stikalo razpon vhodne napetosti: 3.7-27V.

Package Informacije:

Paket Velikost: 120x65x10mm/4.68x2.54x0.39in Paket Teža: 12.8 g/0.45 oz Polybag Paket

Paket Je Vključeno:

1 x Daljinski upravljalnik Elektronsko Stikalo

Opišite svoje blagovne znamke zgodbo, vključno z vzpostavitvijo in razvojem roki, mejniki, itd.

55555 Vroče prodaja

55555 Vroče prodaja

barve
Poreklo CN(Izvora)
Štiri-kolesni Pogon Lastnosti Zbor
Stikalo razpon vhodne napetosti
RC Deli & Accs Radijski Sistemi
Velikost 120x65x10mm / 4.68x2.54x0.39in
Medosno razdaljo Dno Krožnika
Za Tip Vozila Letala
Nadgradnjo Deli/Oprema Adapter
Številka Modela elektronsko stikalo
Tehnični parametri Vrednost 4
Orodje Dobave Sestavljeni razred
Trenutno
Material
Daljinsko Upravljanje Perifernih Naprav/Naprave Daljinski Upravljalnik

Napiši mnenje

30A Sedanjih 3,7 V-27V Daljinski Nadzor Elektronskih Preklopite RC Črpalka Preklop Sprejemnik PWM Signala za vklapljanje, izklapljanje Luči

30A Sedanjih 3,7 V-27V Daljinski Nadzor Elektronskih Preklopite RC Črpalka Preklop Sprejemnik PWM Signala za vklapljanje, izklapljanje Luči

Podobni izdelki