Ostrino tip 22 mm z arbor 1/2 Plina CNC diamond prst krone za mokro brušenje in rezkanje kamna


Nov izdelek

€33.79

€35.95

-6%Oznake: set svedrov za kovino, krog sveder, prst mokra goba, konec mlin vreteno, abrazivnih materialov iz porcelana, aluminij pergola, osnove sveder, diamantno vrtanje, vrt pergola, kitajski lončenine.

UVOD To je ostrina vrsto 5-segmenti CNC diamond prst bit za granit in marmor. 5-segmente modela, da hitreje kot večina drugih diamond prst bitov na trgu Ta prst bitov so idealne za trde materiale.Narejeni so za visoke zmogljivosti za oblikovanje v izdelavo aplikacije.IZDELKOV INFORMACIJE Zasnovan za mokro brušenje števec-top korito.Mokro gridning in rudarstvo s CNC stroja.IZDELKI, FUNKCIJE 1. Zasnovan za okroglo brušenje in oblikovanje 2 .za granit in marmor 3. Rezkala za mokro nas 4.Gred velikost 1/2" Gas. 22 mm CNC diamond prst bit z 5pcs segmente Postavka ŠT.Premer Vreteno Delovna Dolžina Paketov Masa DC-SFB01 22 mm

1/2 Plina 40 mm 1pc/veliko ali 2pcs/veliko 300g/pc

S sedežem v 1998,90% naših izdelkov za izvoz po vsem svetu.Ob istem času, naše poliranje, žage in jedro svedra malo so pozdravili našo pomoč strankam iz ZDA,Evro in Atralia.Naši glavni proizvodi so diamantnih segmentov, žage, žice,žage, diamantni brusni, prilagodljiv diamantno poliranje ploščice, talne poliranje, pokal kolesa, profiliranje kolesa, CNC-profiliranje kolesa, svedri, prst usmerjevalnik bitov, čopiči, brusilni bloki in electroplated orodja, z različnimi specifikacijami.Pogosto se uporabljajo za rezanje, brušenje ali poliranje granita, marmorja, betona, asfalta, ognjevzdržni, porcelana in stekla.Vsi naši izdelki so pod strogim nadzorom kakovosti.

Vsi naši izdelki so pod strogim nadzorom kakovosti.

Delovna dolžina 40 mm
barve črna
Dolžina 77mm
Uporaba Mokro brušenje korito, granit
Segment količine 5pcs
Številka Modela DC-SFB01
Premer 22 mm
Vreteno 1/2 Plina
Blagovna Znamka casaverde
Vrsta Drugo
DIY Dobave ELEKTRIČNI
Material Diamond

Napiši mnenje

Ostrino tip 22 mm z arbor 1/2 Plina CNC diamond prst krone za mokro brušenje in rezkanje kamna

Ostrino tip 22 mm z arbor 1/2 Plina CNC diamond prst krone za mokro brušenje in rezkanje kamna

Podobni izdelki