IGPSPORT iGS50E (španska Različica)-GPS cikel računalnik, izposoja koles. Podatki Diktafon in poti. 2,2 ". Senzor ANT +. Bluetooth.


Nov izdelek

€87.21Oznake: zaslon podporo, cadans senzor magene, magene t300, IGPSPORT, srce senzor, cubrebotas ciclismo, kolo zemljevid gps, pc monitor, igpsport igs620, ant farm.

V iGPSPORT iGS50E je GPS Cuantificador podatkov in poti za naše kolo.Z podrás gledati v realnem času najbolj pomembni podatki in guardarlos za vaš zaslon zadaj obliko prakse.Poenostavljeno design nazaj, da iGS50E izvaja dva gumba, ki služi za vas surf in nošenje množice funkcijo GPS eno obliko enotni.Za njih, les, ki spremlja zaslon 2,2" Anti-odsevni strani Visoko trast In da se ujemajo z Ozadja Inteligentni, na podlagi signala GPS, se lahko ukrep iz sortie in zahod za redno zaslon razsvetljavo.V iGS50E Podpira senzorji ANT + / 2.4 G Omogoča priključitev zunanjih naprav, kot so Srčno Frekvenco zaznaval, hitrosti, kadence... Glej trenutek, ko podatki na zaslonu iGS10. Nadaljnje, iGS50E ujemajo z GPS visoko nežnost, ki bo povezan samodejno, ko vklopite napravo, ne da bi ob izvesti brez zalog več.Iz tega časa, lahko uporabite GPS med njihove Rezultate in videli, na zaslon VSE podatke, ki so na voljo, kot je hitrost, povprečno hitrost, maksimalno hitrost, čas potovanja, kalorij, nadmorsko višino, uhane... in se jeseni shranijo v pomnilnik notranji sposoben podatkov shranjevanje do 200 ur.Podrás predstavljajte si, VSE te podatke, shranjene s svojega računalnika plezanje skladbe iz tvojih s poti, da Strava ali v tvoji s premikanjem naprave in tablični računalniki zaradi izključne uporabe IGPSPORT na Voljo za Android in iOS.Hvala vam, Bluetooth 4.0, GPS podrás združljiv in prenos podatkov na vaš telefon ali Tablični računalnik.Značilnosti IPX7 stopnjo zaščite potrdilo, ki omogoča uporabo iGS50E v vlažnih okoljih med pogoji Rezultatov strongman v dežju.In z baterijo za ponovno polnjenje do 25 ur uporabe.IGPSPORT iGS50E GPS GPS visoko občutljivost Zaslona 2.2 "3,6*4,9 cm zaslon anti-glare, svetlo in velik kontrast Teža 80 g Dimenzije 85.8*53.5*17.85 mm Resistencia al vode IPX7 Vidni podatkov v realnem času

Hitro, Hitro pol, Max Hitrost, razdalja od poti, skupna razdalja (števec),

Čas, pot, čas, datum, vzpon, kalorij, uhan, višina, temperatura, vrtljaji/stretch, Puščico ritem.

Ko priključitev senzorjev:

Kadenca, maksimalna Kadenca, Kadenca pol, srčni utrip, Max srčni utrip, srčni utrip Medijev.

Memoria Hasta 200 ur podatke (16 MB) format Podatkov, format Podatkov.Fit Baterije Litij-Ionska z stanuje 40 ur avtonomije (odvisni od uporabe) Port de prenos Micro USB Ozadja Ja, ki temelji na GPS signalov (osvetljuje prikaz ene ure pred sončnim zahodom in bodo plačali zdaj po Dawn) Barometrični višinomer, Da Uporabite Temperaturi -10 °C 50 °C Spletnih scan podprte IGPSPORT, Strava, Endomondo, MyMapRide, MyMapTracks...Thermometre Da ANT + Da (za tipala kadence, hitrosti in spremlja Frekvenca srca) ne podpira moč gages Snemanje na potezo Da Brezžični prenos

BLUETOOTH 4.0 BLE

Združljivo s telefonom app iGPSPORT za transfer, de Datoteke, ki Ni združljiv s senzorji za merjenje.

ANT +

Za povezavo tipala kadence, hitrosti in spremlja frecuenca srca.Paketni prenos vsebine

-1x iGS50E

-1x Micro USB Kabel

-2x nosilec za kolesa

-1x Priročnika za uporabo v španščini

SPLETNE skeniranje IGPSPORT, Strava, Endomondo, MyMapRide...
Snemanje ZA krogov Da,
Brezžični prenos Bluetooth 4.0 Združljiv z iGPSPORT
Štoparica in Pribor Brezžični Štoparica
Vmesnik Micro Usb
Številka Modela IGS50E
Teža 80g approx
Pomnilnik Hasta 200 ur (odvisno uporabo)
Višinomer BAROMÉTICO Da,
RETROILIMINACIÓN Da, satelitski
Prikaz podatkov Hasta 20 vrst podatkov
Zaznavanje Gibanja Da,
Dimenzije 85,8 mm 53.5 mm 17.85 mm
ANT + Združljiv s senzorji
ODPORNOST na vodo odporne IPX7
Zaslon 2.2 "anti-glare zaslon, svetlo in velik kontrast.
Blagovna Znamka IGPSPORT
GPS GPS visoko občutljivost
Batery Hasta 40 ur

Napiši mnenje

IGPSPORT iGS50E (španska Različica)-GPS cikel računalnik, izposoja koles. Podatki Diktafon in poti. 2,2

IGPSPORT iGS50E (španska Različica)-GPS cikel računalnik, izposoja koles. Podatki Diktafon in poti. 2,2 ". Senzor ANT +. Bluetooth.

Podobni izdelki