Brezplačna dostava Sveže Rezultat 2 Sistem Pod podzemne Vode detektor/locator/finder


Nov izdelek

€1 289.30

€1 432.56

-10%Oznake: baofeng uv-5x walkie talkie, baterija za hyt, baofeng v2, quansheng radio, PQWT, black hawk gr100, baofeng uv 82 set, baofeng bf uv s9, vroče detektor kovin, V 705.

Opis Izdelka

PQWT-TC500 Dolgo Vrsto Vode Detektor 500 Metrov PQWT-TC500 geofizikalne prospekcije mapping z eno tipko podzemne vode detektor izkoristiti naravne električno polje deluje elektromagnetnega polja vir, ki temelji na upornost razlike underground rock , rude ali podzemne vode, ukrep naravnih električnega polja na terenu N različne frekvence električnega polja komponento.PQWT-TC500 naravno električno polje ključ za kartiranje geofizikalne prospekcije podzemne vode detektor je naše najnovejše raziskave in razvoj proizvodov, uporaba število patentirane tehnologije.Instrument težo, je zelo lahka za prevoz preprosto , merilne vrstice, ki potrebujejo le 10 metrov, ena oseba bo lahko dokončate postopek.

Podrobne Slike

Značilnosti 1. Neposredno kartiranje v instrumentu z eno tipko po merjenju!Ni potrebe, prenos merilnih podatkov iz podzemne vode detektor računalnik. 2. Visoka natančnost, močna sposobnost anti-interference, široko frekvenčno območje. 3. Celoten zaslon na dotik , preprosta operacija, zunanja visoko-zmogljive pomnilniške kartice, enostaven za prevoz. 4. Podatki se ne izbrišejo po zaustavitvi, ga lahko shranite 999 izmerjene krivulje. 5. ISO2008:9001, SGS certifikat in BV potrdilo.

Zakaj Izbrati NAS

1.Smo le Geološke Raziskovanje Opreme Inštitut v Porcelanski s PQWT Patent visoke kakovosti. 2.Vlada in CCTV-7 Priporočam podzemne vode detektor 3. Mi smo top 10 prodaja podzemne vode detektor v letu 2016 4. Lasten R&R oddelek s SGS in ISO9001:2008

Uporaba

Primera Razvidno,

Primer 1: Indija--Podzemne Vode Detektor Tudi položaj se je nahajal s točko 13 in 60 m globoko.Po dobro opravljenem je 40 m3 vode na uro.

Primer 2: Diagram Nanning Guangxi--Podzemne Vode Detektor Tudi položaj se je nahajal s točko 3 90m in globoko.Po dobro opravljenem je 30 m3 vode na uro.

Primer 3: Turčija--Podzemne Vode Detektor Tudi položaj se je nahajal s točko 15 in 75m globoko.Po dobro opravljenem je 21 m3 vode na uro.

Več povratnih informacij od uporabnikov

Pakiranje & Dostava

O NAS

Hunan Puqi Geološke Raziskovanje Opreme Inštitut je strokovna institucija na kitajskem, ki se ukvarjajo v R & r, proizvodnjo in prodajo, cevi za vodo detektor, uhajanje avtomatski analizator, geofizikalne prospekcije podzemne vode detektor, votlino detektor, rudnik lokator, dam cevovodi detektor, vrtina pregledovalna kamera in plinovod detektor.Več kot 200 štabi, vključno 16 višji inženir, 49 vmesne inženir.V preteklih letih, Puqi se osredotoča na Hidrogeoloških raziskovanje, Inteligentni podatkov-zajem tehnologije in Uporabo posebne tehnike, ki opravljajo Znanstveno raziskovalne, Tehnične storitve in Trženje aplikacij.Zaključili smo več kot 65 elemente, vključno z Nacionalnimi ministrstvi, Kitajsko-tujih sodelovanje in glavne znanstvene raziskovalne projekte.Ob čast za zmago število nacionalnih raziskovalnih nagrad, z več kot 117 nacionalnih patentov.Medtem, Puqi je vzpostavila dolgoročno sodelovanje pri številnih znanstveno-raziskovalnih inštitutih v Nemčiji, ZDA, Avstralija, Hong Kong in druge države in regije.Število geoloških podatkov laboratoriji, ki je bila ustanovljena na več mestih na kitajskem, z uporabo naše lastno programsko opremo za izvajanje dolgoročne zbiranje podatkov, analiza in detekcija za različne geološke strukture, in nastavite različno zbirko različnih geološke strukture območja.

Naša voda detektor lahko samodejno pripravi geologija profil zemljevidi z eno tipko, od zemljevidu lahko pokaže, globina vode in boljše mesto, kjer za vrtanje.Kaj je več, naše po-prodajnih storitev 24 ur, obstajajo strokovne geologists odgovoriti na vaša vprašanja.Dvo-letno garancijo,

barve modra
Številka Modela PQWT-TC500
Blagovna Znamka PQWT
Z LCD Zaslonu, Ali Ne Da,
DIY Dobave ELEKTRIČNI
Vrsta Napajanja Za ponovno polnjenje

Napiši mnenje

Brezplačna dostava Sveže Rezultat 2 Sistem Pod podzemne Vode detektor/locator/finder

Brezplačna dostava Sveže Rezultat 2 Sistem Pod podzemne Vode detektor/locator/finder

Podobni izdelki