Mehanske Digitalni Zaklepanje Vrat Nepremočljiva Inteligentno Elektronsko Zaklepanje Tipka Tipkovnica Brez Ključa Kodo Kombinacija Nastavite Zaklepanje


Nov izdelek

€18.79

€30.80

-38%Oznake: zaklepanje vrat, zapah zaklepanje vrat, helk hotel zaklepanje vrat, zaklepanje, kodo za zaklepanje, zaklepanje xiaomi, elektronski potisnite gumb za zaklepanje vrat, budilka mestno, koda ključavnico, lachco zaklepanje.

Nepremočljiva Mehanske Digitalni Zaklepanje Vrat Pritisni Gumb Tipkovnica Brez Ključa Kodo Kombinacija Ključavnice Set Opis:

V primerjavi s staro mehansko ključavnico, to mehanske koda zaklepanje za zaklepanje, ki jo je mogoče odpreti brez ključa.Je enostaven za namestitev in enostavno odpreti.

Nepremočljiva, ognjevarne in vlago,-dokazilo prednosti so neprimerljivo z elektronskimi ključavnicami.Lahko se uporablja na prostem, za dolgo časa brez rjavenje.

To za zaklepanje je majhen in lepe, in je mogoče namestiti tudi na nekatere kabinet vrata, ki zahtevajo vrata debeline 30-70 mm/1.18-2.76" .

Značilnosti:

Dovolj število kombinacija: 13 geslo gumbi kombinacija, 13 veljavno geslo listi z dodatno eno, in lahko nastavite 8191 mestno kombinacijo.

Širok spekter uporabe: American standard en jezik zaklepanje telesa, lahko zamenjavo žogo za zaklepanje.

Primerna za vrata iz različnih materialov: lesena vrata, aluminijasta vrata, kovinskih vrat, železna vrata, itd. ( lesena vrata je priporočljivo)

Cinkove zlitine materiala, trdna in trajna.

Popačenimi gesla: z drugimi besedami, kodo lahko vnesete v katerem koli vrstnem redu, na primer 1234 lahko 4321 ali 1342 ali katerem koli vrstnem redu.

PVD obdelavo, nizki stroški vzdrževanja: high-end PVD prevleka, ne bo zbledi za deset let

Ne glede na to, levo ali desno: Levo in desno vrata se lahko uporabijo, enostaven za namestitev

Normalno odprt: To zaklepanje vrat je običajno odprete funkcijo.Je nastavljena na zadnji plošči (na hrbtni strani vrat): pritisnite ročico za zaklepanje jezika, da se pogrezne v vrata.V tem času, preklopite stikalo in notranja struktura preprečuje zaklepanje jezika iz vzmetnih nazaj, ki je običajno odprta nastavitev je končana.Ne boste morali vnesti geslo za odpiranje vrat.

Zahteve za vgradnjo:

To zaklepanje vrat je primerna za vrata debeline med 30-60 mm.Če boste potrebovali, da bi podaljšale zaklepanje z ročico, obrnite na službo za stranke.

Morate nastaviti geslo, preden namestite ustrezno geslo za prvo generacijo geslo za zaklepanje.To ni mogoče nastaviti po namestitvi.

To zaklepanje vrat ne morejo neposredno zamenjavo žogo za zaklepanje.Odpreti morate luknjo za vijak na prvotni vrata.

Ročaji lahko interchanged levo in desno brez problema odpiranje vrat.

Neodprte lesena vrata se lahko namestijo kot običajno.

Specifikacije:

Velikost: 107*44*22 mm/4.21*1.73*0.87"

Teža: 950 g

Material: cinkove zlitine

Zaklep predalčka velikost: 60mm/2.36"

Vrata debelina: 30-70 mm/1.18-2.76"

Odklepanje način: geslo

Zadevah, ki potrebujejo pozornost:

Ko vnesete geslo, ga lahko odprete z obračanjem ročice.Proces obrnete ročaj je tudi postopek vračila notranji kodo za zaklepanje vrat, tako da se vrata zaklenejo, ko je zaprta.

Pritisnite tipko C gumb (gumb za ponastavitev) pred vsaka vrata, odprtino za preprečevanje gumb da bi pritisnili na gumb.

Ko vnesete geslo v presejati, to je samo motene naročila.Ne morete vnesti non-geslo številko.

Opombe:

1. Tam se lahko rahlo velikost odstopanja zaradi ročnega merjenja, različne merilne metode in orodja.

2. Slika morda ne odraža dejanskih barve element, ki zaradi različnih fotografiranje svetlobe, kota in monitor.

1 X Zaklepanje Vrat Na Sprednji Plošči

1 X Zaklepanje Vrat Nazaj Plošče

1 X Paket Vijakov

1 X Uporabniški Priročnik

Feature6 kombinacija ključavnice za vrata
Feature4 smart Lock
Feature2 kodo za zaklepanje vrat
Feature5 kombinacija ključavnice za vrata
Poreklo CN(Izvora)
Številka Modela /
Feature3 za zaklepanje elektronski
Certificiranje NOBEN
Feature1 Kombinacija Zaklepanje

Napiši mnenje

Mehanske Digitalni Zaklepanje Vrat Nepremočljiva Inteligentno Elektronsko Zaklepanje Tipka Tipkovnica Brez Ključa Kodo Kombinacija Nastavite Zaklepanje

Mehanske Digitalni Zaklepanje Vrat Nepremočljiva Inteligentno Elektronsko Zaklepanje Tipka Tipkovnica Brez Ključa Kodo Kombinacija Nastavite Zaklepanje

Podobni izdelki