Stroj, ki Lasuljo Naravnost Sintetičnih Lasulj z Naravnimi Lasišča Visoko Temperaturo Za Ženske Naravno Črno Small Cap


Nov izdelek

€20.84

€40.86

-48%Oznake: lase človekovih lasuljo, za moške lasuljo, v senci blondinka čipke spredaj človeških las lasuljo, 4TB, lasulja, figo lasuljo, lasulja lepilo držijo, neto lasuljo, vroče seksi ženske, foto, veliko črno lasuljo.

Izberite lepoto Izbrati Naše Sintetičnih Lasuljo

Sintetičnih lasulj, so cenejši kot las lasuljo, tako da si lahko privoščite, da spremenite svoj slog bolj pogosto, ali če boste dobili poskušal svoj trenutni pogled.

Lasulja Skp

1) Sintetičnih lasulj, so cenejši kot las lasuljo, tako da si lahko privoščite, da spremenite svoj slog bolj pogosto, ali če boste dobili poskušal svoj trenutni pogled. 2) Sintetičnih lasulj, ki so lažje slog kot človeški las lasulje.Človeški lasje lasulje zahtevajo veliko nege in morajo oprati bolj pogosto.Tako, človeških las lasulje običajno zahtevajo več vzdrževanja kot sintetičnih lasulj. 3) Sintetičnih lasulj prišel pre-styled in pre-cut in bo imel svojo obliko, tudi če je bila oprana.Zato je veliko lažje za povprečnega potrošnika.Človeški lasje lasulje ponavadi zahteva, obrezovanje in styling za lase stilist, preden so lahko rabljena. 2. Q: Kje naj začnem in kakšne ukrepe naj vzamem?Na 1. korak: Izmerite svojo glavo.Ko so ugotovili, kaj skp velikosti, ki jih potrebujete, lahko brskate za lasuljo pravilno kategorije.2. korak: Izberite svoj stil.Prebrskajte naš katalog in detemine, kateri slog koristi za svoje potrebe.Prepričajte se, da so brskanje skozi ustrezno velikost catagories.V 3. korak: Izberite barvo, ki vam je všeč. 3. Q: Kako sem style my Sintetičnih Lasulj?Svojo lasuljo lahko styled z lasuljo krtačo, lasulja glavnik ali prsti.Izogibajte se uporabi krtačo namenjeni za prehrano las.Te ščetke lahko ustvarite prekomerno obremenjeni, in preveliko raztezanje sintetičnih vlaken, z abasive kapi lahko poškoduje lasuljo.Sintetičnih lasulj, ki jih opravljajo, so shake in rabo, in lasuljo lahko styled z enostavno uporabo, široko zob glavnik ali prsti.Najboljši styling orodja, ki so najbolj poceni, a spary čisto steklenico, ohladimo vodo rahlo spritzes svojo lasuljo z vodo, da odstranite statično elektriko in vrniti vaš lasuljo svoj prvotni videz

Blagovna Znamka PAFF
Poreklo CN(Izvora)
ID ZJY
Pošiljk na Paket 1 Kos Le
Skp Velikost Povprečna Velikost
Lasulje Dolžina dolgo
Tekstura Ravne
Funkcija Vsakodnevno Uporabo
Material Razred Visoke Temperature Vlaken

Napiši mnenje

Stroj, ki Lasuljo Naravnost Sintetičnih Lasulj z Naravnimi Lasišča Visoko Temperaturo Za Ženske Naravno Črno Small Cap

Stroj, ki Lasuljo Naravnost Sintetičnih Lasulj z Naravnimi Lasišča Visoko Temperaturo Za Ženske Naravno Črno Small Cap

Podobni izdelki