Z Papir, Kartice Prozorno Plastično Težko Vabe Polje Lure Darilo Polje Velika, Srednja In Majhna Velikost Vabe Pribor Polje,


Nov izdelek

€5.83Oznake: yip nintendo stikalo, yiny yang obroč modra, eno zlato sence, yinxiang yx 4 ventil, yiqi kopalke trgovina, eno zlato črke, yinte aktovka, torba, yinyoo h5 slušalke, Podpora Trdih Pogonov.

Obvestila kupcem

1. Preden kupec prevzame blago, prosimo, kontaktirajte me, da preverite, ali obstaja kakršen koli blaga, v primeru, da je pomanjkanje zamude svoj čas, ampak na splošno obstajajo blaga.Če je izdelek v trgovini, ko kupec plača, je lahko poslani v 1 dan; vendar je neizogibno, da ne bo posebnih razlogov, kot so zamude pri dostavi bo o tem obvesti kupca.

2, se vsa plačila, dostave, ki ne bodo sprejeti v prvem dostavo!Dobrodošli v Alipay!Naša realna cena prodaja, zmanjšala števec-ponudba!

3. Zaradi proces zaslon, fotografiranje in risanje, je izdelek lahko so rahlo barvno odstopanje!Barva je odvisna prava stvar!

4. Prosimo transakciji v roku 5 dni po prevzemu blaga.

5. O: ko so vsi naši izdelki se prodajajo, niso sprejeli in se lahko izmenjujejo.Nezadovoljni, odpor ali drugih razlogov, ki so sprejete s strani kupca.Obrnite v roku 2 dni po prejemu blaga in podaljšanje obdobja ne bo obravnavalo.

6, o krhkih izdelkov: blago mora biti osebno povezan, pregleda je v dobrem stanju v sprejem, tam so poškodovani ali ugotovljeno škodo, ki lahko zavrnil vrnitev neposredno, podporo, povratno poštnino (samo, druge nevračljive poštnina, poštnina kupci plačali sami) kupci plačati za vse težave po podpisu zaradi različnih razlogov, na primer podpis ali ne preverjanje ..

7. Po prejemu blaga, če ste zadovoljni s to transakcijo, prosim, ne pozabite, da nam ugodno podporo.Če niste zadovoljni, ali imate kakršne koli pripombe ali predloge, nam za izboljšanje!

Topel Nasvet: Ko prejmete blago, bodite prepričani, da pozorno preverite, ali je blago prejeli so v skladu z vzorcem in količine, ki ste jih naročili po zunanji embalaži informacije blaga.Če obstaja neskladje ali škodo, lahko neposredno kažejo na sprejemanje: "blaga, ki so poškodovani, nočem sprejeti" ali "blago ne ustreza, nočem sprejeti," so besede zavrnitev blaga in prosim, pokličite me na kraju samem, se bom ukvarjal s položajem, prosim, ne skrbite.

Weihai Shandong
Blagovne znamke Na Mingchuan

Napiši mnenje

Z Papir, Kartice Prozorno Plastično Težko Vabe Polje Lure Darilo Polje Velika, Srednja In Majhna Velikost Vabe Pribor Polje,

Z Papir, Kartice Prozorno Plastično Težko Vabe Polje Lure Darilo Polje Velika, Srednja In Majhna Velikost Vabe Pribor Polje,

Podobni izdelki