Niz Električne Kitare, 6 String Sedlo Tremolo Most Sistem Z Whammy Bar / Krom - Zlato - Črno za izberite / BG-1003


Nov izdelek

€13.79Oznake: iphone primeru xl mačke, iphone primeru xl ušesa, zlato naravnih earing, iphone primeru x čarovnica, zlato lak za nohte datoteke nohtov, zlato glasbe nail art, iphone primeru x zenit, iphone primeru xl obroč, iphone primeru xl plug.

Niz med vrsticami: Približno 10,5 mm.Barva: srebrna (kromiran ) & Gold & Black za izberejo Material: Kovina * Teža: 350 g/set Paketu: 1 x tremolo most 1 x Telesna Gori Nevihte 2 x klinov 3 x Vzmeti 2 x Nevihte Gori Vijake 1 x Tremolo 1 vrstica x 1,5 mm imbus ključi 1 x 3,0 mm imbus ključi Ne embalažo polje.Pakirano Varno v Mehurček Vrečko.

Obvestilo za nakup opreme v električne kitare

Ker obstaja toliko različnih vrst elektronskih kitare dodatki z odlično velikosti in dobavitelji teh proizvodov, so različni, prosim, točno velikost s prodajalci, ki so neposredno.Prosim izmerite svojo velikost točno tako, in potem nam.Prodajamo samo glede na velikost, ki so navedene po sebi v redu.

O velikosti

Kot obstaja veliko različnih vrst kitaro, rezervnih delov in opreme.Velikost slike za izdelke, ki potrebujejo točno velikost, da se prilega kitare so bili navedeni.Prosimo, potrdite svojo velikost premislite, preden da.Nekatere dovoljene napake v določenem območju bi se tam zaradi različnih popravkov in napak merjenja.

O barvna razlika

Vsi izdelki morajo biti oglejte fotografije na kraju samem!Zaradi fotografiranja svetlobe in različnimi zasloni, itd, fotografije, barve bi se malo razlikujejo od dejanskih proizvodov.Vse barve bi sledite pravi izdelke samo.

O dostavi

Blago mora biti poslana v roku 5 do 7 delovnih dneh ko smo dobili vaše naročilo.

O trgovini na debelo

Smo prodajajo samo kitaro delov in opreme, in vaše vprašanje za vse debelo podatki morajo biti zelo dobrodošli in najbolj ugodno ceno, bi pod pogojem,

w

Velikost As shown in the photo
Ime izdelka Tremolo Most
Blagovna Znamka QHX
Barve Zlato & Black & Chrome
Vrsta most
kraj izvora Kitajska
Številka Modela XSY-BG-1003-BKGD
Materiali Kovine
Teža 350G/set

Napiši mnenje

Niz Električne Kitare, 6 String Sedlo Tremolo Most Sistem Z Whammy Bar / Krom - Zlato - Črno za izberite / BG-1003

Niz Električne Kitare, 6 String Sedlo Tremolo Most Sistem Z Whammy Bar / Krom - Zlato - Črno za izberite / BG-1003

Podobni izdelki