Fotografija Adjustbale Flash Svetlobe Stojalo Držalo 1/4"-3/8" U Vrsta Nosilec Flash Vrtljivi Krovna Imetnik Foto Studio Dodatki


Nov izdelek

€11.03

€14.71

-25%Oznake: stojalo, cd50, stojalo stojalo, stojalo za dežnike, dežnik, softbox sony, morska deklica torbica, nastavek za bliskavico, držalo za stativ, flash studio.

1 x Flash nosilec U Tip

1 x 1/4-3/8 moški pretvorbo vijak

1 x 1/4-3/8 ženski pretvorbo vijak

Ne vključuje nobenih othe predmetov.

To Vrtljivi Lahka Stojalo Nosilec U vrsta nosilec je koristno, bliskavica, nastavek za fotoaparat, flashgun adapter, lahko začne svojo luč, stojalo, vstavite vašo bliskavico in dežnik in prilagodite vaš gori, tako Flash Vrtljivi Nosilec je na optimalno kota za pridobivanje odlične fotografske rezultati po času.Nastavek za bliskavico gori na vrhu, bi bilo enostavno, da bi lahko mount nastavek za bliskavico flash slave sprejemnik senzor.Premične lahka stojalo vesa je idealen pripomoček za streljanje na begu.

Tri-oddelek U - tip žarnice držalo, bliskavica, kot je nastavljiv, ta izdelek je opremljen z 1/4-3/8 moški pretvorbo vijak, 1/4-3/8 ženski pretvorbo vijak, tako da je ta trenutek znanja lahko deluje s katerim koli lučka nosilec in stojalo.

Specifikacije:

Tri oddelku samostojno prilagoditev, namestitev je bolj priročno.

Primerna za canon, nikon yongnuo flash svetlobe, kot se lahko prilagodi na bo.

Model: U-tip

Material: kovina + plastike

Barva: črna + bela

Postavka Vrsta Fotografska oprema
Bliskavica nosilec Kakovosti nove blagovne znamke
Obremenitev teža 2 kg
Številka Modela GP-DS004
Flash imetnik Zalogi Da,
Blagovna Znamka CENINE
Material metal + plastike
Uporaba za DSLR Kamero SLR
Paket No
Krovna imetnik Barve Črna+Bela

Napiši mnenje

Fotografija Adjustbale Flash Svetlobe Stojalo Držalo 1/4

Fotografija Adjustbale Flash Svetlobe Stojalo Držalo 1/4"-3/8" U Vrsta Nosilec Flash Vrtljivi Krovna Imetnik Foto Studio Dodatki

Podobni izdelki